Ettan
En del av mariestadstidningen.se
Resor
Den vita sandstranden Mondello i Palermo på Sicilien.
Foto: Shutterstock
Den vita sandstranden Mondello i Palermo på Sicilien.

Alla paketresor till Italien i sommar

Njut av varm sol, kallt vitt vin och härliga lokala rätter längs de italienska stränderna. Vi har samlat alla paketresor till italienskt strandliv och glass.
Vi närmar oss slutet av juli och för dig som inte vill att sommaren ska lida mot sitt slut har vi ett hett tips till dig: Testa strandlivet i Italien och de italienska öarna Sardinien och Sicilien. Italien har en lång sommarsäsong och här hittar du allt från vita drömstränder till lokala delikatesser. Gå runt i de trånga gränderna på jakt efter den perfekta pizzan, slå dig ned på den kritvita sandstranden Mondello på Sicilien eller utforska de berömda Neptun-grottorna på Sardinien. Ett annat måste är att besöka en vingård när du är här. I Italien kommer ni att kunna njuta av den perfekta kombinationen av kulinariska upplevelser, behagligt strandliv, historia och kultur. Glöm för allt i världen inte heller den magiska italienska glassen.
Hitta din resa
VI har samlat alla paketresor till Italien från olika svenska avreseorter. Priserna gäller per person när två personer reser och bor tillsammans. Beställ resan nu och gör er klara för ett italienskt sommaräventyr.
Charter och paket från Stockholm
Charter och paket från Göteborg
Charter och paket från Malmö
Alla flyg till Italien
Pisafr. 413 kr
Milanofr. 561 kr
Romfr. 754 kr
Venedigfr. 842 kr
Neapelfr. 1 020 kr
Cataniafr. 1 403 kr
Florensfr. 1 505 kr
Palermofr. 1 546 kr
Algherofr. 1 603 kr
Turinfr. 1 952 kr
Nina
Nina Bjordal
Reseguiden.se
Publicerad: 2016-07-22
Fler artiklar